Klaar voor de volgende stap
De volgende mijlpaal is behaald, ik ben 12 kilo afgevallen. En nu ga ik opbouwen. Heel fijn om andere dingen te mogen eten, maar ook wel spannend. Blijven de kilo’s eraf en behaal ik mijn uiteindelijke doel van 15 kilo op deze manier?
Ik heb nog wat ontbijtproducten van Power Slim, dus samen met Marije afgesproken dat ik die eerst opmaak. Dus deze week zit ik nog volledig aan de PS producten. Vanaf zondag ga ik dan starten met ontbijt zonder Power Slim. Ik ben al dagen aan het bedenken wat ik ga eten. Het boek van Power Slim al een aantal keer doorgekeken voor tips en online gezocht naar gezonde producten. Ik ben nu zo gewend aan het eten van weinig suiker, dat ik dat eigenlijk wel wil volhouden. Als je nu wat kritischer op verpakkingen kijkt, zie je pas hoeveel suiker overal in zit. Ik dacht voor dat ik begon met Power Slim een gezond ontbijt te hebben met magere yoghurt en cruesli. Maar afgelopen weekend de cruesli in de prullenbak gegooid, per portie zit er gewoon 12 gram suiker in dat is een eetlepel vol met suiker! Als je er over nadenkt is dat toch niet normaal. Nee geen cruesli meer voor mij. Ik ga voor de volkoren crackers, volkoren of spelt brood of volkoren ontbijtgranen. Zaterdag dus goed in de winkel kijken naar alle ingrediënten en letten op de hoeveelheid suiker.
Ik zal na de eerste week mijn ervaringen delen en ook hoe het gaat met mijn gewicht.
Groetjes Angela
ps00106_tomaten-cremesoep