Lastige momenten?

Dit is alweer mijn derde blog. Dit is mijn 8e week dat ik aan het Powerslimmen ben en ik ben 10 kilo kwijt. Ja het is gelukt, wat een mijlpaal! Die kilo van de 9 naar 10 ging niet zonder moeite. Wat mij inspireerde om de lastige momenten met jullie te delen. Want die zal iedereen wel herkennen.

21-feb foto angela blog powerslia

Voor & na foto 8 weken bezig zijn!

Vorige week was ik niet helemaal fit, druk op het werk, hoofdpijn en vooral behoefte aan slapen. En als die 10 kilo dan maar langzaam dichterbij komt, dan vraagt dat wel iets van je doorzettingsvermogen. De oplossing? Die is er eigenlijk niet, volhouden en weten dat het wel weer komt. En ik heb lekker toegegeven aan de behoefte om weinig te doen en ’s avonds op tijd naar bed. De lastigste momenten zitten ook in de simpele dingen. Laatst had ik ’s ochtends vroeg al zin in karnemelk. Dat mag voorlopig nog niet, voor het ontbijt muesli met kwark gegeten en toen was het weer weg. Ja en een stukje appel zou ook wel lekker zijn, maar die vervang ik door een crêpe appel / karamel. Wat heel goed werkt is zes keer per dag eten, zo krijg je heel regelmatig wat binnen en blijft de verbranding op gang. Op mijn werk hoor ik elke keer, ze eet de hele dag en ze valt toch af. Hoe kan dat?

Ik heb het de vorige keren gehad over het plannen en organiseren van je eetmomenten. Maar maak het vooral ook leuk en lekker. Het kookboek helpt om recepten samen te stellen en inspiratie op te doen. Van de boterhammen maak ik in het weekend wat extra werk, goed voor jezelf zorgen. En zo hou je het ook vol.

Mijn volgende doel is de 12 kilo halen, want dan ga ik starten met de volgende fase.
Natuurlijk blijf ik jullie op de hoogte houden.

Tot de volgende keer. Groetjes Angela

image1 (2)