De 10 kilo komt in zicht ?
Zoals beloofd hierbij een update van mijn Power Slim ervaringen.

Op 4 januari ben ik gestart en ik ben nu dus 6 weken met Power Slim bezig. Het gaat heel goed, ik voel me gezond en ik begin steeds slanker worden

De 10kg komt in zicht!

De 10kg komt in zicht. Afslanken met Powerslim!

, de 10 kilo komt in zicht, jippie! Ik ben nu 9 kilo kwijt en mijn kleding zit losser en losser. Ik heb een aantal broeken die begonnen te bubbelen en die heb ik weggelegd. Gelukkig had ik nog wel het e.e.a. in de kast hangen met de gedachte “als ik toch eens wat kilo’s lichter ben”. Die komen nu goed van pas. Vorige week een oude spijkerbroek die weer paste en afgelopen week een mooie zwarte broek die al 2 jaar niet meer paste. Geeft het gevoel op de goede weg te zijn!

Ik zou wat tips met jullie delen die hopelijk kunnen helpen om het afvallen zo makkelijk mogelijk te maken. Vorige keer vertelde ik al over mijn bakjes voor elke dag, die helpen om eenvoudig te plannen en zorgen voor de nodige afwisseling. Ik hou me hier strikt aan en combineer de PS producten met verse groenten en de maximale hoeveelheid vlees en vis. Natuurlijk moet je jezelf ook trakteren dat doe ik door de hele lekkere PS producten te bewaren voor het weekend zoals de chips, chocolade parels en de muffins. Zo heb je iets bijzonders om naar uit te kijken. Verder eet ik elke dag wel een reep, zo krijg ik mijn dagelijkse portie chocola binnen. En mis de ‘echte’ chocolade reep totaal niet.
Naar een verjaardag neem ik mijn eigen tussendoortje mee, ik meld het wel van tevoren. Iedereen is dan vervolgens heel nieuwsgierig wat ik ga eten en dan krijg je reacties als, ” je bent toch aan de lijn, mag je dat?” Ja dat mag met Power Slim.
Laatst moest ik een paar dagen weg voor mijn werk en dan neem ik gewoon ook mijn PS producten mee, netjes in bakjes in mijn koffer. Muesli voor ontbijt, want elk hotel heeft wel magere kwark. Voor de lunch je PS brood, die je desnoods al bij het ontbijt smeert, want vaak er ik wel iets van ham of kip als beleg. Een ei is er ook altijd wel, dus die pak je dan ook lekker mee. ’s Avonds bij het diner vooral geen brood eten maar eet gewoon een stukje vis of vlees met groenten. En drink er veel water bij in mooi wijnglas ziet er nog gezellig uit. En je tussendoortjes zitten gewoon in je tas, die kun je altijd wel eten.
Tot de volgende keer!