Ziet je huid er dof en kleurloos uit? Microdermabrasie is het antwoord op je problemen. De behandeling geeft de huid een gezonde glans en een mooiere teint en laat rimpels zichtbaar verminderen. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht je leeftijd. De techniek is snel en veilig en geeft direct resultaat op zowel gezicht als de rest van het lichaam.

Hoe werkt de microdermabrasie?
Het microdermabrasie systeem, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen door middel van een zeer intensieve scrub. Het handstuk van de microdermabrasie zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen over de huid gehaald waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en het peeling effect te bereiken.

Voor wie?
Met microdermabrasie kunnen o.a. de volgende indicaties worden behandeld:
rimpels, zon beschadigde huid, verouderde huid, acné, verandering van pigmentatie, futloze huid, grove poriën, littekens. Voor het beste resultaat combineren wij de microdermabrasie vaak met de bindweefsel of de alphapeel in een kuur. Producten voor thuis zorgen voor een optimaal resultaat. Het aantal peelings dat nodig is om tot een mooi eindresultaat te komen, is afhankelijk van de aard van het probleem en het gewenste resultaat.

*Resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.