[wpseo_breadcrumb]

POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.


Blijf thuis, verlies gewicht & word fit met PowerSlim!

Met het Power Slim afslank programma is het mogelijk om slank & fit te worden terwijl je vanuit huis werkt. We kunnen je snel helpen door een gratis (telefonisch, facetime of whatsapp video) consultatie te doen, een startpakket (van 8 dagen) aan te bieden en nog vele extra’s.

Het is juist nu de tijd om op je gezondheid en gewicht te gaan werken toch? Dus geef je vandaag op en samen gaan we ervoor!

“Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*”

Marlie Maas

Na jarenlang jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging. Ik wilde graag een gezonde levensstijl aanleren die ik voor altijd vol kan blijven houden. Mocht ook deze poging mislukken, dan zou ik maagverkleining ondergaan had ik mij voorgenomen. Gelukkig bleek het PowerSlim programma voor mij een succes!

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt. Gedurende deze afspraak moest ik op de weegschaal. Jeetje… Ik wist niet hoe snel ik van de weegschaal af moest komen. Mijn knop was meteen om!

Na Pasen ben ik begonnen. Ik heb me strikt aan de voorgeschreven hoeveelheden gehouden. Wekelijks kwam ik dichterbij mijn doel, ik kreeg er zelfs een kik van. Tijdens vakanties en feestdagen heb ik mijn eetpatroon iets aangepast. Ik koos nog steeds voor verantwoorde producten maar lette hierbij niet zozeer op de hoeveelheden.

PowerSlim heeft me laten inzien dat je door anders en gezond te eten, dat overigens ook nog heel lekker is, je doel kunt bereiken. Ze hebben heel veel verschillende producten die je kunt uitproberen. Uiteindelijk weet je welke producten je lekker vindt en stel je zelf je eetmomenten samen. Ik zou het bijna jammer vinden als ik ze binnenkort niet meer nodig heb.

Zonder ondersteuning zou ik mijn doel nooit behaald hebben. Mijn dank is groot aan mijn deskundige PowerSlim coach die ik werkelijk dag en nacht kon appen voor al mijn vragen. Maar ik ben ook heel blij met de ondersteuning van mijn dochters, die mij op moeilijke momenten kracht gaven om door te zetten.

PowerSlim is geen dieet, maar een levensstijl en die bevalt me goed. Ik voel me fit, super en sterk. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk heeft PowerSlim mij sterker gemaakt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en stel mijzelf nu voorop, want dit is altijd anders geweest. Is PowerSlim makkelijk? Ja en nee. Makkelijk door de super begeleiding en de heerlijke producten en recepten, maar moeilijk omdat men sterk moet blijven als de verleiding groot is. Voor dit laatste heb ik mijn diëtiste en dochters. Samen staan we sterk!

Ik krijg tegenwoordig super veel complimenten. Het mooiste compliment dat ik heb gekregen, kreeg ik van mijn vader. Hij was altijd bezorgd over mijn levensstijl maar is nu supertrots op me!


Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid intakegesprek
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Wekelijks consult
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
Blijvende coaching
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

KLAAR OM DE SRPONG TE WAGEN?
BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29.95.

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26