Heerlijk de lente is begonnen. Het zonnetje komt weer vaker te voorschijn, de bomen worden groener en de bloemen komen uit. Fijn! Om dit fijne seizoen te vieren hebben we een bijpassende behandeling bedacht. De lente behandeling. Kom je ook?

Wil jij kortom ook even tijd voor jezelf & lekker ontspannen? Plan dan de behandeling in.

  • Huidanalyse
  • Gezichtsreiniging
  • Scrub
  • Gezichts massage
  • Kalmerend Masker
  • Huidverzorging

Nu voor slechts €45 en geldig tot 30 juni 2019!


Product Tip

Derma Feed: geef de huid voeding & bescherming!

Hoewel het zonnetje heerlijk is om van te genieten is het belangrijk om ook hiervoor op te letten. De lente zon kan dan heel zacht aanvoelen bescherming is ook nu heel belangrijk. Daarom raden we tijdens dit seizoen de Dermafeed met SPF 40 aan. Deze crème zorgt ervoor dat de huid door de vitamine  goed gevoed is door de vitamine A, C & E. Door de hoge SPF factor wordt de huid ook goed beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Jij wilt je huid toch ook goed beschermen?


Huidanalyse

Als u bij ons binnen komt zal u eerst ontvangen worden door onze huidspecialiste. Het is belangrijk dat er eerst naar de huid wordt gekeken als u bij ons in de behandelstoel ligt. Bij de huidanalyse gaat de door u gekozen huidspecialiste ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de huidconditie. U krijgt antwoord op de vragen: Hoe staat het ervoor met mijn huid? Wat kunnen wij voor u betekenen? Vanuit hier gaan wij samen kijken welke behandeling het beste is voor uw huid!


Gezichts Massage

Het licht wordt gedimd. Op de achtergrond begint een heerlijk relaxed achtergrond muziekje te spelen. Je ligt in de luxe stoel. Even helemaal tijd voor jezelf. In deze prettige ambiance onderga je de heerlijke gezichtsmassage. Je voelt je totaal ontspannen en kunt alles loslaten. Klinkt goed, toch?

Er zijn tal van voordelen aan deze behandeling te geven. De belangrijkste vinden wij dat je helemaal ontspannen de deur uit gaat. Tot snel 🙂