Speciaal voor Koningsdag hebben we een prachtige aanbieding gemaakt op twee van onze Konings producten. Deze top producten zijn twee weken in aanloop naar Koningsdag met een prachtige korting te verkrijgen. Geldig van 12 April tot en met 26 April. Voor beide Koningsproducten OP = OP beperkte voorraad.

 

Gezicht

Skin Deep Filler  – van € 90,00 nu voor slecht € 70,00!

Wat doet de skin deep filler?

Het verstevigende ampul voor jong en oud; dat is de skin deep filler van Renlive. Skin deep filler zorgt ervoor dat uw huid gehydrateerd, gevoed en voller wordt. Door middel van de hoge concentratie laag moleculair hyaluronzuur krijgt uw huid een enorme vocht boost. Dit is wat iedereen nodig heeft, en is voor elke huid geschikt! De Soja- proteïne geven een gezonde en stralende huid. Ook zorgen de proteïne ervoor dat  over de huid een onzichtbaar filmpje komt.

Ben je ook klaar voor een frisse, jonge en mooie huid?

Tip: werkt nog beter met een dermajet microneedle.

 


Lichaam

Scrub Salino – van € 48,00 nu voor slecht € 36,00!

Wat doet de scub salino?

Deze lichaams scrub zorgt voor een heerlijke weldadig gevoel door de heerlijke samenstelling van oliën en zeezout (uit de dode zee). Dit top product ruikt fantastisch en is een feestje voor de huid. Gebruik het 2x per week onder de douche om je lichaam goed te scrubben. Dode cellen verdwijnen en een heerlijke gladde huid komt te voorschijn.

 

De actie is geldig tot 26 April 2018, op koningsdag zijn we gesloten. Geldig in alle vestigingen van Beauty Studio Hanneke. Wil je je product reserveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected].