Wij heten onze nieuwe klanten graag welkom met een heerlijke kennismakingsbehandeling. Op deze manier kunt u kennis maken met ons team dat staat voor professionaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning. De kennismakingsbehandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Uitgebreide reiniging
 • Scrub
 • Optie: Detox of verjongende module (afgestemd op de huidanalyse)
 • Vitamine ampul
 • Masker
 • Dagverzorging
 • Kopje koffie/thee met wat lekkers
 • De kennismakingsbehandeling kost €45.-

*De kennismakingsbehandeling kan op elke locatie worden ingepland. 


Huidanalyse

Bij binnenkomst wordt u verwelkomt door een van onze schoonheidsspecialisten met een heerlijk kopje thee/koffie. Het is van belang dat de huid als eerst wordt geanalyseerd voordat er behandeld kan worden. De analyse zorgt ervoor dat de huidconditie in kaart gebracht wordt. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en krijg je persoonlijk advies betreft jouw huidverzorging. Uiteindelijk wordt de gekozen behandeling uitgevoerd en is het voor u tijd om heerlijk tot rust te komen.


Vitamine Ampul

Wij werken bij Beauty Studio Hanneke met de producten van Renlive. Deze producten bevatten alleen maar hoogwaardige werkstoffen. Deze dringen dieper in de huid en zorgen voor ultieme huidverbetering.

In één ampul zitten 30 keer meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème en een masker. De werkstoffen zijn zeer kleine moleculen, zodat het dieper in de huid gaat werken. Door het vitamine ampul toe te voegen onder het masker zal dit ervoor zorgen dat de huid nog meer gevoed, gestimuleerd en verzorgd wordt. Onze huidspecialisten bekijken in de huidanalyse meteen welk ampul het beste voor uw huid is!


Detox

Heeft u last van onzuiverheden en wilt u dat deze verminderen? Dan raden wij de detox behandeling aan! Tijdens deze behandeling zorgen wij ervoor dat de huid met behulp van ons detox apparaat intensief wordt gereinigd.

Het detox apparaat zorgt voor ultrageluidsgolven in de huid. Deze golven zorgen ervoor dat alle onzuiverheden naar de oppervlakte van de huid komen en makkelijk te verwijderen zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de huid op een zachte manier wordt gereinigd zonder dat de huid wordt beschadigd.


Verjongend

In deze behandeling gaan wij ervoor zorgen dat uw huid een echte oppepper krijgt. Door middel van de nieuwste technologie met radiofrequentie gaan wij ervoor zorgen dat de huid wordt gestimuleerd.

Radio frequent zorgt voor radio golven. Deze golven penetreren de huidlagen om selectief het huidweefsel en extra cellulaire matrix (ECM) te verwarmen. RF werkt aan de hand van de volgende twee principes:

De verwarming van de RF energie op de huid zorgt ervoor dat het collageen samentrekt en strak trekt. De warmte zorgt ervoor dat de productie en groei van nieuwe collageen vezels wordt gestimuleerd. Hierdoor is RF dé behandeling voor losse en hangende huid dat verstrakking nodig heeft.

* Uwe Paasch, et. al. (2009). Skin rejuvenation by radiofrequency therapy: methods, effects and risks. Journal of the German Society of Dermatology, 196 – 203.

** Let op: de prijs van kennismakingsbehandeling is gebaseerd op een deel RF behandeling, dit is niet een complete behandeling maar bedoeld als kennismaking. Meer informatie over de complete behandeling? Klik op de link.

Als je online je behandeling wilt inplannen klik dan op de onderstaande button. Vervolgens kun je de vestiging naar keuze selecteren. Kies daarna het kopje gezichtsbehandelingen en vervolgens kennismakingsbehandeling.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een afspraak inplannen voor kennismakingsbehandeling.

  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de behandeling in te plannen.