Huidlift zonder operatie

Het is een prachtige techniek, huidlift zonder operatie, snijden of injecteren. Oogleden, rimpels of bovenlip, er kunnen veel zones behandeld worden met een prachtig resultaat. Ben jij ook ook geïnteresseerd maar heb je nog twijfels over de behandeling? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake & vul het contactformulier onder aan de pagina in.


Hoe werkt het?

Het huidlift apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.


Resultaat Onder Ooglift 

Resultaat – Wang Zone

Resultaat

De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing en de elasticiteit van de huid is verbeterd.  Klik op de afbeeldingen om ze uit te vergroten, zodat je zelf het resultaat kan bekijken. Een duidelijk meer open blik is te zien door de ooglift behandeling van Beauty Studio Hanneke.


Resultaat – Kraaienpootjes

In deze video laten we zien hoe een huidlift behandeling eruit ziet.

In deze video demonstreren we de huidlift.

In deze video beantwoorden we veel voorkomende vragen over de huidlift.


Prijslijst

Ooglift – boven € 399
Ooglift – onder € 399
Ooglift – boven & onder € 695
Frons rimpels € 175
Kraaienpootjes € 325
Lip – boven € 395
Lip – onder € 395
Lip – boven & onder € 695
Neus-lippenplooi € 299
Voorhoofd € 399
Hals lift kleine zone € 350
Hals lift medium zone € 500
Hals lift large zone € 750
Mini facelift (huid voor oren) € 299
Mini facelift (kaak – kin lijn) € 399
Mini facelift (huid voor de oren en kaak-kin lijn) € 599

*Bij alle behandelingen (pigmentvlekken uitgesloten) zit de directe thuisverzorging (7 dagen) t.w.v. € 25 in de prijs inbegrepen. ** Wij adviseren na de 7 dagen een naverzorgings product (Rose E) om de huid optimaal te laten herstellen. *** Huidlift is alleen op onze locatie Amersfoort-Zuid beschikbaar.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Telefoon nummer (verplicht)

    Ik wil een intake voor de huidlift.

    Bedankt voor de aanmelding en tot snel!