Ik wil jullie wat meer vertellen over mijn eigen ervaringen met de PS. Toen ik met de PS begon, had ik geen idee dat het zo een mooi effect kon hebben. Ben inmiddels bijna 13 kilo afgevallen, terwijl ik eigenlijk eerst had gezegd: ik ga voor 10 kg. Dan zie ik wel weer wat er gaat komen. Vind dit op zich al wel een mooi streven, maar ga toch nog proberen om er nog wat meer af te krijgen. , en dat gaat de ene keer wat makkelijker dan de andere. Thuis is het best makkelijk: heb je alles zo bij de hand en maak je wat wil gaan eten naar je eigen behoefte en trek die je op dat moment hebt. Geen probleem, en kan je zo je schema volgen. Maar als je eens uit eten gaat  dan is  het best een uitdaging om lekkere dingen te vinden. Er zijn natuurlijk genoeg keuzes, maar ook wat je dan op dat moment mag en kan eten. Met de dingen in een restaurant kan je ook lekker je eigen gang gaan, er staat genoeg op een menu lijst, en je mag erg veel, dus er staat ook altijd wel wat bij waar je dan zin in hebt.

Heb dat laatst namelijk gedaan, zijn lekker uit eten geweest en was ondanks het etentje toch afgevallen……..

Kortom, we gaan gewoon verder en beginnen straks met een nieuwe fase.

Groetjes, Silvia Markus

ps00408_mexicaanse-chili

Voorbeeld van Powerslim eten: Gevulde paprika!