Hoi!
Na mijn 1e week was ik enorm blij met het resultaat wat ik had behaald. Dat gaf een zeker gevoel en motivatie om door te gaan met Powerslim.

In de week daarop volgend, wist ik van tevoren dat ik twee events zou hebben waarbij het moeilijk zou worden om met het avond eten op te kunnen letten. Desondanks kon ik met gemak de koolhydraten laten staan en heb ik later op de avond, notabene op het toilet (wat een giller!) een Powerslim reep gegeten.

Op woensdag heb ik mijn bestelling geplaatst en had ik gewoon moeite met kiezen tussen al die lekkere en makkelijke maaltijden en tussendoortjes. Donderdag had ik mijn controle afspraak met Marije, we hebben besproken hoe mijn week was verlopen en daarbij gaf Marije goede tips die ik kan gebruiken als ik uit eten ga of een feestje heb. Ik was blij verrast, nu weet ik dat ik me niet hoef te schamen of schuldig te voelen als ik in het weekend iets leuks onderneem met het gezin of vrienden. Maar, ik kon mijn nieuwsgierigheid nauwelijks bedwingen richting de weegschaal! hoeveel ben ik afgevallen? 0,8 kilo gaf mijn vriendelijke vriend aan! Ik ben tevreden. Daarna kreeg ik de eerste bindweefsel massage (Endermologie) wat een heerlijk ontspannen moment!

Vanuit mijn directe omgeving heb ik meerdere keren de vraag gekregen waarom ik heb gekozen voor Powerslim? Dat antwoord is inmiddels zonder twijfel te geven; het is lekker, goede begeleiding, gezond en verantwoord maar, er hangt wel een prijskaartje aan. Als je dit goed weet te combineren met je dagelijkse boodschappen in de supermarkt, zal je zien dat je niet gek veel meer kwijt bent dan je gewend was.

Ik kijk uit naar mijn volgende weeg moment! en, om daarna met jullie mijn resultaten te delen.

Groeten,

Roxanne

img_9944


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.