Hoi! mijn naam is Roxanne, 29 jaar en moeder van een dochter.
Ik probeer inmiddels 6 jaar weer op mijn streefgewicht van 68 kilo te komen.
Na meerdere pogingen en diverse methodes om af te vallen, lukte het mij wel om af te vallen maar, niet op een gezonde wijze, ook niet die 68 kilo aangetikt en niet geheel onbelangrijk, ik kwam daarna net zo hard weer aan. Sinds dat 2 jaar geleden mijn dochter is geboren, een leuke en drukke baan heb, had ik weinig discipline om ook nog beter voor mijn eigen lichaam te zorgen.
Intussen kwam ik vaker bij Beauty studio Hanneke voor diverse schoonheidsbehandelingen en werd mijn interesse gewekt voor Powerslim.
Na een intakegesprek met Hanneke was ik overtuigd dat dit weleens de manier voor mij kon zijn om af te vallen op een gezonde en verantwoorde manier.
Ik heb een stok achter de deur nodig en dat is precies waar Marije mij bij helpt.
Iedere week kom je op controle, wordt je gewogen en kan je alles bespreken waar je tegenaan loopt dus, ook de struggles!

Ik ben nu een week geleden gestart en vond het de eerste paar dagen even lastig.
Zoveel waar je aan moet denken of juist niet aan moet denken, dat ik het mooie kookboek in het startpakket als mijn huiswerk zag.
Nadat ik het goed heb bestudeerd viel het mij eigenlijk reuze mee wat ik niet mocht en opvallend was wat ik allemaal wel kon blijven eten.
Mijn probleem zit hem vaak in de koolhydraten en overdag te weinig eten. Powerslim biedt daar de ideale oplossingen voor zonder dat je het idee hebt dat je op 1 wortel en 2 liter water leeft.

Na mijn eerste week kwam ik terug bij Marije en na het weeg moment kwam er een grote glimlach op mijn gezicht; 1,3 kilo afgevallen terwijl ik nog helemaal mijn weg moest vinden in de producten van Powerslim.

Ik heb woensdag mijn eerste bestelling geplaatst en ga dit weekend gebruiken om allerlei lekkere gerechten uit te proberen!

Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen.

Groeten,

Roxanne

img_9670

Goed bezig Roxanne ga zo door!


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.