Hi,

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen, wat een pittige week was afgelopen week. Ik had de griep, maandelijkse vrouwen dingen en daar kwamen letterlijke vreetbuien bij kijken. Tsja, wat zal ik zeggen….1 muffin, 2 glazen wijn, een wafel en een schaaltje chips verder voelde ik me er toch niet goed onder.
Desondanks ben ik toch weer 0,5 kilo afgevallen in een week.
Na mijn wekelijkse controle kreeg ik gelukkig weer motivatie om allen zeilen bij te zetten.

Na 4 weken te Powerslimmen, zie je al goed resultaat. De mensen in mijn directe omgeving, zien het al goed in mijn gezicht en buikomvang. Dat geeft een heerlijk gevoel!!

Op naar volgende week met beter resultaat en discipline!

Tot volgende week!

Groeten,

Roxanne

img_9944

Hou vol Roxanne, iedereen heeft wel eens een mindere week, dat hoort erbij. Succes en zet ‘m op deze week weer!


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.