Hi!
Alweer 3 weken ben ik bezig met verantwoord afvallen met Powerslim.
Ik had echt niet gedacht dat het geboekte resultaat zo snel zou gaan.
Na mijn vorige weeg moment was ik 0,8 kilo afgevallen en daar was ik tevreden mee. Zo deed ik dan ook een vreugde dansje toen afgelopen donderdag de weegschaal aangaf dat ik 2 kilo was afgevallen! En dat in een week tijd.

Door een druk leven schiet er nog weleens een tussendoortje bij in, goede tip van Marije meegekregen om alsnog die 6 eet momenten per dag aan te houden.
Ik ben zaterdag met het gezin uit eten geweest en van te voren bij de kok aangegeven wat ik wel mocht hebben. Ze reageerde zeer begripvol en zo kon ik dan ook lekker meegenieten.

Mijn streven is om 10 kilo af te vallen, na 3 weken ben ik er nu 4 kwijt. Dat geeft natuurlijk een boost en zelfvertrouwen om met Powerslim door te gaan. Ik wandel de deur uit met een dikke High Five van het Beautystudio Hanneke team en dat geeft toch wel een kick!
Ik heb een van mijn favoriete gerechten gefotografeerd om te laten zien dat ook van Powerslim het water je in de mond kan doen laten lopen.

Tot volgende week!

Groeten,

Roxanne

img_9944image

Goed bezig roxanne met je resultaat; de rechter foto is het gerecht dat ze zelf heeft gemaakt.


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.