Hoi! Ik ben Linda, 27 jaar oud en woon nu bijna 1,5 jaar in Amersfoort. Ik ben nu 3 weken met PowerSlim bezig en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Misschien leuk om een stukje achtergrond te vertellen, voordat ik verder in ga op hoe ik de start met PowerSlim heb gemaakt en hoe mij dat tot nu toe bevalt.

Rond mijn 17de ben ik voor het eerst een dieet gaan doen. Eigenlijk had ik dat dieet niet echt nodig, maar omdat ik al een aantal jaren niet had gesport vanwege knieproblemen had ik het gevoel dat ik ook ‘iets’ voor mijn lichaam moest doen. Ik denk dat dit dieet het moment is geweest waarop ik mijn lichaam in de war heb gebracht, ik zelf niet meer wist hoeveel ik qua voeding nou eigenlijk nodig had en door de jaren heen – mede doordat ik op een gegeven moment geen 12 km per dag meer hoefde te fietsen en ik mijn bijbaan in een winkel inruilde voor een bijbaan op kantoor – kwam ik aan.

In de laatste 4 jaren van mijn studie ben ik 4 keer aan mijn knieën geopereerd. In die tijd ging ik van operatie naar revalidatie naar veel krachttraining (5x per week) in combinatie met gezond en voldoende eten om zo sterk mogelijk de volgende operatie in gaan en dan begon het cirkeltje weer opnieuw. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken en dat doe ik nu 1,5 jaar in een leuke, enorm drukke fulltime sales functie. Ik merk dat ik ’s avonds weinig tijd, zin en energie heb om nog te gaan sporten. Ik ben al blij als ik één keer per week ga!

Tijdens de periode van operatie, revalidatie en training at ik meer omdat mijn lichaam dat nodig had; sinds ik minder sport, vind ik het moeilijk om in te schatten hoeveel mijn lichaam nodig heeft en ben ik eigenlijk te weinig gaan eten. Daardoor zijn er een paar kilo’s bij gekomen: ik functioneer altijd al prima op een lege maag en ‘hongergevoel’ tussen maaltijden had ik nooit, maar 1200 kcal per dag is toch echt te weinig! Daarmee heb ik mijn lichaam in spaarstand gezet, is mijn lichaam ‘reserves’ gaan aanmaken en ben ik aangekomen. Hier was ik me ook wel van bewust, maar toch lukte het me niet om meer te gaan eten.

Ik heb het afgelopen 1,5 jaar vrijwel alleen ontbijt, lunch en diner gegeten. Fruit at ik vaak al bij het ontbijt door de kwark of naast de havermout. En ’s avonds at ik af en toe in het weekend een stukje kaas of wat chips. Sinds ik werk en ik meestal alleen voor mezelf hoef te koken, eet ik ’s avonds zo simpel mogelijk: groente en vlees/vis/kip, soep met een broodje en heel af en toe een pizza. Ik woon alleen en koken vind ik wel leuk, maar niet als het alleen voor mezelf is.

In december dacht ik: 2017 wordt het jaar waarop ik mijn eetpatroon ga resetten en ik een nieuw, gezond ritme wil vinden. Ik ken iemand van mijn leeftijd die 30 kilo is afgevallen met PowerSlim en de manier waarop haar dat is gelukt, sprak me erg aan. Mijn streven is om tussen zo’n 10 à 15 kilo gewicht te verliezen.

Ik ben tussen Kerst en de jaarwisseling op internet op zoek gegaan naar een PowerSlim studio in Amersfoort en de tekst over Beauty Studio Hanneke en PowerSlim coach Marije sprak me erg aan. Ik heb in de eerste week van januari een afspraak bij Marije gemaakt, de dag erna het startpakket opgehaald en de volgende dag, zaterdag 7 januari, ben ik begonnen.

Ik heb die dag mijn keukenkastjes uitgeruimd: alle producten die ik voorlopig niet mag eten en drinken, heb ik uit mijn huis verwijderd. Ook heb ik in een schrift een eetschema gemaakt voor de eerste week op basis van de producten in het startpakket en een paar recepten uit het boek.

Het startpakket vond ik ideaal. Een ruime variatie aan producten, waardoor ik bij het plaatsen van mijn eerste bestelling al veel had geprobeerd en kon ontdekken welke producten mijn voorkeur hebben.

Bij de eerste bestelling heb ik meteen een voorraadje aangeschaft en zodra ik die in huis had, heb ik een la ingericht waar ik alle PowerSlim producten heb staan: links een rij voor ontbijt, dan een rij met tussendoortjes voor overdag, een rij met producten die ik graag tijdens de lunch gebruik, een rij met soepen en pasta en een rijtje met desserts en snacks voor ’s avonds.

Ik maak iedere week op zaterdag een gevarieerd eetschema en ga dan boodschappen doen. Het geeft me rust: ik kan gericht aanvullende boodschappen voor een paar dagen vooruit doen, ik hoef ’s ochtends niet nog te bedenken wat ik overdag ga eten en als ik ’s avonds thuis kom dan weet ik wat ik ga koken. Sinds 2 weken schrijf ik ook mijn gewicht aan de start van iedere nieuwe week op, zodat ik ook thuis kan zien welke vooruitgang ik op mijn eigen weegschaal boek.

Nu ben ik 3 weken bezig, zit ik al sinds de eerste week in ketose, eet ik dankzij de tussendoortjes op een dag meer dan dat ik de laatste 1,5 jaar gedaan heb en ben ik al meer dan 3 kilo kwijt!

Over een paar weken praat ik jullie weer bij ☺  

Groetjes,

Linda


PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van onze PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Hallo ik ben Marije: voedingscoach bij Beauty Studio Hanneke. Ik help je graag verder om jouw streef gewicht te breiken & te behouden!


PowerSlim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Powerslim heeft daarom de hoogste eisen voor producten gesteld. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten worden vaak gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is er  een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én is er de prebiotische vezel inuline toegevoegd.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Dit is het Power Slim startpakket geschikt voor 8 tot 9 dagen.


Lees hier ervaringen van een deel van onze Powerslimmers!


Wetenschappelijke Onderbouwing

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Voorbeeld van een Powerslim product: mediterraans broodje.


Intake Powerslim

Maak een afspraak om met Powerslim te gaan beginnen. Zoals eerder genoemd nemen we jou persoonlijke doelen en situatie door in dit intkake. Deze intake is kosteloos en gaan nemen we de tijd om alles goed uit te leggen.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim van €45,- nu voor slechts €14.95!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?

  Ben je al bij ons aan het powerslimmen? Dan kun je via onderstaande link je producten bij ons bestellen.