Mijn eerste doel was om onder de 100 kilo te komen. Rond de jaarwisseling heb ik dit bereikt. Het afvallen ging tot die tijd vanzelf en ik had Marije niet echt nodig. Afvallen en blijvend het gewicht kwijt zijn betekent een verandering van je levenswijze. Of in ieder geval van de manier waarop je met eten om gaat. Omdat ik mijn eerste doel bereikt had, vond ik dat ik me met de feestdagen best iets extra’s kon eten en drinken. Ik wilde even niet afvallen maar uiteraard was het streven om gelijk te blijven. Dat is goed gelukt. Ik maakte bewuste keuzes, kon wat dingen eten en drinken buiten het Powerslim programma en na de feestdagen was mijn gewicht gelijk gebleven. Dit bleek achteraf een valkuil. Want ik had weer de dingen geproefd die ik heel lekker (chocola, wijn enz.) vond en het was toen heel lastig om weer terug te gaan in het Powerslim eten. Bovendien washet gewichtsverlies ondertussen duidelijk zichtbaar voor mijn omgeving en de complimentjes vlogen me om de oren.

Stiekem was ik daar heel blij mee en dat was foute boel voor mijn motivatie. Gevolg dat er best wat onsjes af gingen maar het schoot niet echt op om mijn volgende doel te halen. Ik heb toen 2 maanden doorgetobd en kon niet de echte swung meer vinden. Met behulp van Marije is het me nu sinds kort toch weer gelukt om mij te focussen en weer strak het programma te volgen. Ik focus me op mijn volgende doel en dat is onder de 90 kilo komen.


 

De zalm wrap is een voorbeeld van een powerslim product: Superlekker en veelzijdig, deze hartige zalm wrap. Tip: beleg de wrap na het bakken met kruidenroomkaas light, ijsbergsla en plakjes gerookte zalm. Oprollen en smullen maar!

Goed om te horen dat je de drive weer helemaal te pakken hebt Ada. Het is soms met vallen en opstaan. Ga zo door!