Afslanken en relaxen tegelijk, wie wil dat nu niet?

Mijn eerste ervaringen met Beautylab..

Afslanken en relaxen tegelijk, wie wil dat nu niet?

Ik heb nu 3 behandelingen achter de rug. Elke week ‘mag’ ik liggen en beschouw dit als een voorrecht.

Als ik aangesloten ben op het apparaat (je staat als het ware onder stroom) voel je een aangename warmte. Een ‘patch’ zit op de rug voor de geleiding van de stroom naar de ‘muis’ waarmee de schoonheidsspecialiste op en neer beweegt over de ‘lovehandles’. Dit zijn de probleemplaatsen waar het om draait, die niet verdwijnen bij het afvallen. Het lijkt op het maken van een echo bij de radioloog, alleen wordt nu de huid warm.

Een heel enkele keer voel je een ‘elektrisch schokje’ tijdens de behandeling. Dat is niet erg, van tevoren is gezegd dat dit kan gebeuren. Je weet dan weer dat je leeft! De ’patch’ op de rug laat dan wat los en moet weer even vastgeplakt worden.

Het tweede deel van de behandeling heet ‘cavitatie’. Dan denk je al gauw aan gaatjes maken in het weefsel. Daar lijkt het eigenlijk wel een beetje op.  De vetcellen worden als het ware losgeschud en hierdoor ontstaan de ‘gaatjes’ onderhuids. Dit zie je natuurlijk niet. Je hoort alleen een hele hoge pieptoon gedurende de behandeling. De piep in je oor is niet schadelijk, hooguit irritant maar het went vanzelf.

Het derde deel van de behandeling is ronduit genieten. Met het endermologie-apparaat worden vocht en vetcellen afgevoerd via de lymfe. Endermologie is fijn. Het doet mij telkens denken aan een oude stofzuiger reclame: ‘Het klopt en het veegt en het zuigt….’. Dit zou ik elke dag wel willen!

Wat ik wel elke dag mag doen thuis: ’s morgens en ’s avonds mijn probleemplaatsen insmeren met 2 producten. Eerst een spray (krachtige spray, niet aangenaam maar de geur trekt wel snel weg) die ervoor zorgt dat de huid warm wordt, dat geeft een goede doorbloeding. Daarna een heerlijke afslank crème, de dag cq nacht kan beginnen.

Na ruim een uur zit de behandeling er al weer op.

Als ik thuis kom zegt mijn man zegt dat het lekker aanvoelt op mijn heupen en dat ik er stralend uit zie… wat wil je nog meer?

Groetjes,

Riet