Ons allernieuwste paradepaardje: DE RENOVA DIEPTE HUIDLIFT. Deze geweldige machine is gemaakt, de naam zegt het al, om de huid op een heel diep level te liften.

Vanaf heden is de Renova Diepte Huidlift behandeling in te boeken bij de studio. Na uitvoerig training te hebben gehad zijn we er helemaal klaar voor om prachtige resultaten te behalen. Op deze pagina laten we een aantal van onze resultaten zien, leggen we kort uit hoe de behandeling werkt en kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvende intake.

Behandelgebieden: Voorhoofd, kaaklijn, kin, nek & andere zones met algehele gezichtsverslapping.

Top behandeling die de diepe huidlagen verstrakt. Geen roodheid of korstjes. U kunt gewoon met uw werkzaamheden verder.

Hoe werkt het?

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. De CFU (Central Focus Ultrasound) Easy Zoom werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Daar waar de CFU een energiepuls afgeeft zullen de collageenvezels samentrekken, verstevigen en compacter worden. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?

De behandeling werkt nog enkele maanden door, waarbij een strakkere huid met een fris en verjongend effect en een duidelijk verbeterde huidconditie zichtbaar wordt. De verbetering die plaatsvindt tijdens deze behandeling is tot ongeveer 1,5 jaar na behandeling nog in de huid terug te vinden. Wel gaat natuurlijk de normale huidveroudering door en wordt onderhoud aanbevolen.

Ik wil graag een intake, wat zijn de vervolg stappen?

Onze Renova specialisten staan voor u klaar om advies te geven tijdens een vrijblijvende intake. Ten eerste nemen we de tijd om een grondige huidanalyse te maken. Vervolgens kunnen we aan de hand van deze analyse een persoonlijk passend advies maken afgestemd op uw wensen. Afhankelijk van de conditie van de huid kan het zijn dat de specialist één of meerdere Radiofrequent(e) voorbehandeling(en) adviseert om zo de Renova diepte-lift optimaal tot zijn recht te laten komen. Vervolgens plannen we de behandeling in en gaan we aan de slag voor het beste resultaat.

Prijslijst

Persoonlijke intake                                – gratis
Radiofrequent voorbehandeling        – € 105
Renova diepte huidlift behandeling – € 450

BOEK VRIJBLIJVEND EEN INTAKE BIJ ÉÉN VAN ONZE RENOVA SPECIALISTEN

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Telefoon nummer (verplicht)

    Bedankt voor de aanmelding en tot snel!