Ons allernieuwste paradepaardje – DE RENOVA DIEPTE HUIDLIFT. Deze geweldige machine is gemaakt, de naam zegt het al, om de huid op een heel diep level te liften.

Vanaf heden is de Renova Diepte Huidlift behandeling in te boeken bij de studio. Na uitvoerig trainen te hebben gehad zijn we helemaal klaar om prachtige resultaten te behalen. Op deze pagina laten we een aantal van onze resultaten zien, leggen we kort uit hoe de behandeling werkt en kun je je opgeven voor een vrijblijvende intake.

Behandelgebieden: Voorhoofd, Kaaklijn, Kin, Nek & andere zones met algehele gezichtsverslapping.

  • TOP BEHANDELING DIE DE DIEPE HUIDLAGE VERSTRAKT. GEEN ROODHEID OF KORSTJES. U KUNT GEWOON MET UW WERKZAAMHEDEN VERDER!

BOEK VRIJBLIJVEND EEN INTAKE BIJ 1 VAN ONZE RENOVA SPECIALISTEN


Hoe werkt het?

De belangrijkste techniek voor de Deep Lift is de CFU Easyzoom. Met deze techniek kunnen we diep in de huid werken tot de zogenaamde SMAS laag. Deze anatomische weefsellaag bedekt en omgeeft de diepe structuren in de huid van het gelaat. Daarnaast is de SMAS verbonden met een belangrijke spier in het onderste gedeelte van het gezicht en hals. Door actief op deze laag te werken kunnen we de huidprachtig liften zonder dat we hoeven te snijden of injecteren.

  • Zonder snijden of injecteren

Wat willen we met de behandeling bereiken?

 

Omdat de SMAS verbonden is aan veel gezichtsstructuren leidt het verstrakken en verbeteren van deze laag tot een minder uitgezakte huid. Doordat we deze diepere huidlaag behandelen gaan we de huid liften zodat het strakker wordt. Hierdoor noemen we het met recht de Diepte Lift behandeling.

Je krijgt een vitalere & minder uitgezakte huid.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Bedankt voor de aanmelding en tot snel!