De laatste poging. Maar nu echt! De laatste poging om van de laatste zwangerschapskilo’s af te komen. Lukt het niet, dan hou ik er voor eeuwig over op en aanvaard ik m’n figuur. Met die instelling startte ik met het starterspakket van Powerslim. De eerste weken waren moeilijk omdat ik moest wennen en echt moest “afkicken” van de hoeveelheden die ik normaal at. Maar de kilo’s vlogen er af dus ik boekte al direct resultaat. Na drie weken was ik al ruim 3 kg kwijt dus had ik het gevoel dat t al goed genoeg was, maar ik was nog niet bij m’n doel! Gelukkig zijn dan wekelijks de weegmomenten en t gesprek met de coach die helpen om door te zetten. Ik vond t leuk om de recepten uit te zoeken en als t moeilijk werd thuis dan koos ik een lekker recept voor mezelf. En als er een etentje of verjaardag was dan nam ik m’n eigen maaltijden mee. Het maakte me niet uit: ik was vastbesloten om m’n streefgewicht te halen.

Na 5 weken had ik m’n streefgewicht bereikt en stelde m’n doel bij door er nog 2 kg af te krijgen. En het lukte! In totaal ben ik 7 kg afgevallen. Ik ben zo blij en trots en gun iedereen dat gevoel; het gevoel dat je zelf bepaalt wat je wilt bereiken en dat t dan lukt. Met veel plezier heb ik m’n “oude” kleding opgezocht in m’n kast en wat was ik blij toen ik m’n spijkerbroek van jaren geleden weer paste! Achteraf gezien was het powerslim dieet prima te doen en heb heerlijke dingen gegeten. Nu zit ik in de fase om m’n gewicht vast te houden en m’n eetpatroon permanent goed te houden. Ik heb er alle vertrouwen in, ik kan dit!

Foto begin Juni

Foto half oktober -7kg!