Wil jij je huid een oppepper geven? Ervaar je dat in de loop der jaren je huid minder vitaal is geworden, futloos of is gaan zakken? Stoor je je aan de conditie van je huid maar zou je hier wel verbetering in willen? Wil je niet dat er in je gesneden wordt om resultaat te behalen?

Boek dan een vrijblijvende intake in om je in te schrijven voor de Anti-Aging Boost!

Ik merk na 4 behandelingen al duidelijk verschil: de huid voelt strakker en gladder. Hier ben ik erg blij mee! ” – Erica


In 3 stappen een vitalere & jongere huid!


1. Intake

Tijdens de gratis intake bekijken we je huid & maken we een behandelplan. Afhankelijk hoe de conditie van je huid nu is bepalen we welke vorm van Radiofrequent het beste is. Advies voor thuis verzorging wordt hierbij meegenomen. We bespreken jouw wensen door & de mogelijkheden van de kuur. Dit wordt gedaan door onze top huidspecialistes die hier jaren lange ervaring in hebben. Wilt u ook het beste voor uw huid? Boek dan nu een gratis intake voor de anti-aging kuur in.


2. Behandelen

In de vier weekse kuur gaan we met krachtige behandelingen aan de slag om de huid flink op te peppen & te verbeteren. De verwarming van de Radiofrequent energie zorgt ervoor dat productie en groei van collageen vezels wordt gestimuleerd. Gedurende vier weken kom je iedere week een behandeling ondergaan om zo voor het beste resultaat te gaan. Hierna adviseren we om het resultaat dat is behaald bij te houden door 1 maal per maand terug te komen voor behandeling.

Nu van €420  voor €367,50.


3. Gratis Reinigingsset!

Als je met de 1/2 RF kuur gaat starten krijg je van ons een gratis reinigings set voor thuis. Dit is de basis van alle gezichtsverzorging en bestaat uit Epi A Cleanse [Reiniging], Hydrotone [Tonic]. Mooie resultaten behaal je door bij ons intensieve behandelingen te ondergaan maar vervolgens thuis de huid in goede conditie te halen.

Daarom krijg je deze reinigingsset t.w.v. €48,00 gratis van ons erbij!


Waarom behandelen op Collageen?

Naarmate de huid ouder wordt vertraagt de stofwisseling van fibroblast-cellen (dit zijn de cellen in de huid die collageen produceren). Het gevolg hiervan is dat het collageengehalte van de huid continu daalt. Omdat collageen de belangrijkste “vulling” van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde cel-regeneratie lijdt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Maar de opbouw van collageen kan geactiveerd worden, dit is mogelijk met Radio Frequent.


Wat is Radio Frequent?

Radio frequent zorgt voor radio golven. Deze golven penetreren de huidlagen om selectief het huidweefsel en extra cellulaire matrix (ECM) te verwarmen. RF werkt aan de hand van de volgende twee principes:

1. De verwarming van de RF energie op de huid zorgt ervoor dat het collageen samentrekt en straktrekt. De warmte zorgt ervoor dat de productie en groei van nieuwe collageen vezels wordt gestimuleerd. Hierdoor is RF de behandeling voor losse en hangende huid dat verstrakking nodig heeft.
2. Als de RF energie in aanraking komt met vetcellen dan zorgt dit ervoor dat de cellen afgebroken worden. Dit is ook het geval voor platselijke vetophopingen en vochtophopingen. De afvalstoffen worden afgevoerd aan de hand van het natuurlijke lymfen en vasceulaire systeem.

* Uwe Paasch, et. al. (2009). Skin rejuvenation by radiofrequency therapy: methods, effects and risks. Journal of the German Society of Dermatology, 196 – 203.

Door de techniek van RF komen we diep in de huid. Hier kunnen we het verschil maken.


Reinigings set

Bij je anti-aging kuur krijg je van ons een reinigings set met daarbij een cleanser & tonic. Dit vormt de basis voor je gezichtsverzorging; essentieel om het beste resultaat te behalen!

Epi A Cleanse – Herstellende Cleanser
Romige reiniger, voor alle huidtypes. Melkachtige substantie, verwijdert voorzichtig onzuiverheden terwijl het vochtniveau behouden blijft. De verzachtende emulsie spoelt makkelijk af, waardoor de huid schoon, zacht en soepel blijft. Tevens goed voor het verwijderen van make-up en mascara op waterbasis. Aanbevolen voor elk huidtype.

 • Hyaluronzuur

Hydrotone – Herstellende Lotion
Lichte gezichtslotion, hydrateert en verfrist. Optimaliseert de huidconditie en bereid de huid voor op vocht opname. Te gebruiken na de reinigingsmelk. Vochtbindende stoffen zijn in staat om de huid optimaal te hydrateren en verweekt de bovenste huidlaag genaamd de hoornlaag. Het voorkomt ook irritatie veroorzaakt door hard water en hersteld de natuurlijke Ph(zuurtegraad) van de huid. Aanbevolen voor elke huidtype.

 • Chitosan

Zorgverzekering

Wist je dat je behandeling vergoed kan worden door je zorgverzekering? Door het behalen van erkende specialisaties is dit mogelijk.

Afhankelijk van je polis & huid is het mogelijk dat dit geheel of deels vergoed kan worden. Laat je hierover voorlichten door een van onze huidspecialistes.


Prijslijst

Proefbehandeling - intake + 30 minuten behandelen € 45,00.

Onderga een proefbehandeling radiofrequent – de top anti-aging methode – en ervaaar de krachtige werking om je huid vitaler te krijgen. Deze behandeling is 1 keer per persoon te boeken.

Meer informatie
Losse Radiofrequentbehandeling €105,00.

Reiniging, Ultrasound Peeling, Radiofrequent en afsluitend masker. – 60 minuten actief behandelen.

Halve Radiofrequent kuur `{`4 behandelingen`}` €367,50.

Nu tijdelijk uitgelicht een halve RF kuur van 4 behandelingen. Normaal €420,00 nu voor €367,50. De eerste 20 aanmelders krijgen tevens een gratis reinigingsset t.w.v €48,00 kado! Geldig tot 31-december-2016.

Hele Radiofrequent kuur `{`8 behandelingen`}` €735,00

Gehele kuur van 8 behandelingen voor het beste resultaat. Normaal van €840 in kuurverband van acht behandelingen €735.

Hele Radiofrequent kuur `{`8 behandelingen`}` met microneedling €875,00.

Gehele kuur van 8 behandelingen inclusief microneedling voor het beste resultaat. Kuur van 8 behandelingen voor het beste resultaat. Normaal van €1000 in kuurverband van acht behandelingen €875.


Start nu met de Anti-Aging kuur en krijg een gratis Reinigings set t.w.v. €48,00! Max. 20 deelnemers op = op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis intake voor Anti-Aging boost.

  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de intake in te plannen.