30 dagen afslank challenge!

Hoe vaak heb jij jezelf beloofd dat je er dit keer écht voor gaat?  Hoe ingewikkeld en onmogelijk het soms ook lijkt, jij kunt het! Wij willen jou hier graag bij ondersteunen en motiveren. Wat kun je verwachten in termen van resultaat? De meeste mensen die nauwgezet het programma volgen vallen in de eerste fase gemiddeld 1,5kg per week af.*

De eerste 15 aanmelders krijgen een gratis cavitatie afslank behandeling t.w.v. € 105. Zo verbeter je je afslank proces nog meer! Wil jij meedoen aan de “dit keer ga ik er ECHT voor! – 30 dagen challenge”? Meld je dan direct aan voor een gratis intake. Let op: inschrijven voor de challenge kan alleen in deze maand en maximaal 15 deelnemers. *Resultaten kunnen per persoon verschillen.

” Zo blij dat ik de stap gezet heb om de 30 dagen challenge aan te gaan. Ben nu de 5e dag aan het Powerslimmen en ik voel en zie al resultaat. Mijn broek zit losser en ik voel al weer een beetje taille. En heerlijk dat ik niet na hoef te denken wat ik moet eten. Alles staat voorgeschreven. Power Slim is een soort reset van mijn eetgewoonte. Dit was helemaal in de war. Ik ga nog wel een tijdje door. ” – Christa


De 4 stappen van de 30 dagen afslank challenge!


1. (Kosteloze) Intake!

De eerste stap om je overtollige kilo’s te verliezen doen we door een afspraak te maken voor een intake.  Wat wil jij bereiken? Die te kleine spijkerbroek weer aan? Je veters makkelijker strikken? Dat mooie jurkje nu echt een keer gaan passen? Weer een gezond gewicht behalen? We horen graag wat je persoonlijke wens is. Daarnaast vinden we het belangrijk om alles goed uit te leggen; persoonlijk en in alle rust.  Laat je gegevens achter in het contact formulier onder op de web pagina of bel voor een intake.

Sceptisch kwam Rianne binnen om ons afslank programma te volgen. Na drie maanden is er ruim 25kg af. Ontzettend knap. We hebben Rianne gevraagd wat ze tegen mensen zou willen zeggen die twijfelen: ” Neem de gok ga ervoor! Ik kwam sceptisch binnen en ben nu ontzettend blij dat ik ervoor ben gegaan”.

Verlies je vakantie kilo's gezond en snel met het afslank concept van beauty studio hanneke.

Hanneke is één van de powerslim coaches in de studio. Je bent bij haar in ervaren handen om je doel te behalen! 


2. Powerslim gezonde top voeding!

We gaan aan de slag met het Powerslim concept. Dit is normale voeding maar dan met minder koolhydraten en meer eiwitten. Zo verlies je vetmassa maar behoudt je spiermassa. Dat is wat je wilt toch? Om je een idee te geven wat je allemaal kunt kiezen met Powerslim voeding hebben we een selectie aan voorbeelden bijgevoegd. De ruime variatie van voeding zorgt ervoor dat je zelf kan kiezen wat je lekker vind om te eten. Zo is er keuze uit ruim 160 producten met onder andere: chocolade repen, brood, croissants, bolletjes, crackers, pasta, pudding, jam, hazelnoot pasta, lasagne, ontbijtkoek, nootjes, een koekje bij de koffie en ga zo maar verder. Prachtig veel keus zodat jij kan eten wat je lekker wilt terwijl je afslankt.

Marjolein: “Sommige producten vind ik erg lekker, zoals bijvoorbeeld de muesli. Daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook de kokossoep is lekker en ik ben heel blij met de “speciale” rijst, de pasta en het brood. ” 


Startpakket

Uit al deze voeding is het natuurlijk lastig kiezen. Daarom starten we altijd met het startpakket. In dit pakket zit een grote variatie aan Powerslim producten. Zo kun jij uitvinden wat je lekker vindt. Daarnaast is het belangrijk dat je lichaam alle goede stoffen binnen krijgt. Dit vullen we aan door vitaminen en mineralen. Deze zitten voor een maand in het startpakket bijgeleverd. We willen namelijk dat je gezond afslankt. In het pakket zit daarnaast nog een handig kookboek met lekkere recepten om je inspiratie te geven. Het startpakket geeft je dus een gezonde vliegende start. Ben je benieuwd hoe het startpakket er uit ziet? Kijk dan het onderstaande afbeelding. Hiermee ben je tussen 7-9 dagen onderweg. Success verzekerd.

Aukje: “De laatste poging. Maar nu echt! De laatste poging om van de laatste zwangerschapskilo’s af te komen. Lukt het niet, dan hou ik er voor eeuwig over op en aanvaard ik m’n figuur. Met die instelling startte ik met het starterspakket van Powerslim. De eerste weken waren moeilijk omdat ik moest wennen en echt moest “afkicken” van de hoeveelheden die ik normaal at.  Maar de kilo’s vlogen er af dus ik boekte al direct resultaat. “

Startpakket dat we gebruiken om mee te beginnen. Hiermee maak je een vliegende start om je vakantie kilo's kwijt te raken.

3. Coaching

Elke week kom je op consult. Tijdens het consult bekijken we altijd wat er goed is gegaan in de week en wat er beter kan. Hierin geven we tips en zorgen we dat we voor jouw doel gaan. Afslanken doe je niet alleen. Wij helpen je om moeilijke momenten te ondervangen. Daarnaast is het fijn om tips te krijgen hoe je het beste vol kan houden. De 1 op 1 coaching zit in het programma inbegrepen en er zijn geen verdere kosten aan verbonden. We begeleiden je tot een jaar na het behalen van je streefgewicht om ervoor te zorgen dat je het ook behoud!

Albert is MEGA blij met zijn nieuwe lijf! Hij heeft zelfs een nieuwe fietshelm moeten kopen van maar liefst 2 maten kleiner!


4. Gratis Cavitatie Afslank Behandeling t.w.v € 105!

Lage ultrasound cavitie is een niet invasie manier om vetcellen te behandelen. Cavitatie zorgt ervoor dat vet cellen op een veilige manier stukgaan en door het lichaam afgevoerd worden. Resultaat? Centimers verlies! Voordelen van cavitatie:

  • Strakkere huid en vermindered cellulite.
  • Strakkere omvang van behandeld gebied.
  • Contouren worden beter zichtbaar.

De dertig dagen zijn voorbij, wat nu?

Je hebt de 30 dagen challenge afgerond. Gefeliciteerd! Samen zullen wij evalueren of jij je streefgewicht hebt bereikt. Indien er nog kilo’s af moeten, gaan wij door totdat je doel ECHT behaald is!


Laten we van start gaan; laat je gegevens achter in onderstaande contact formulier.

Aanmeld Formulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?


Lees hier ervaringen van een deel van onze Powerslimmers!