We zijn ontzettend blij om Laura te mogen introduceren als ons nieuwe teamlid. Ze is werkzaam in de de vestiging Hoogland van woensdag tot zaterdag. In het onderstaande video stelt ze zicht voor, onder de video staat ook een geschreven introductie.

We zijn ontzettend blij om Laura te mogen introduceren als de nieuwe vestigingsmanger in Hoogland. Ze is al werkzaam van woensdag tot en met zaterdag. In de video stelt ze zichzelf voor 😀!

Geplaatst door Beauty Studio Hanneke op Maandag 1 oktober 2018

 

Mijn naam is Laura en voor mij is het 13 jaar geleden dat ik begon als schoonheidsspecialiste. In de wellness, waar ik begon, kwam ik al gauw tot de ontdekking dat ik het contact met mensen veel te vluchtig vond. Voornamelijk vond ik het erg jammer dat je hier niet kon zien wat er met de huid gebeurde.  Wat was nu het resultaat van mijn behandelingen? Hoe reageerde mensen erop? Daarom wist ik dat ik in een huid instituut wilde werken. Vervolgens heb ik lange tijd samengewerkt met huidtherapeuten en een cosmetisch arts waar ik veel extra kennis en ervaring heb opgedaan. Hierdoor ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in huidverbetering. Mijn specialistaties liggen dan ook in de huidverstrakking zoals radiofrequentie, bindweefselmassage, microneedling & microdermabrasie.  Toen Hanneke mij vroeg of ik manager wilde worden van Beauty Studio Hanneke Hoogland kon ik natuurlijk alleen volmondig  JA! Zeggen. Met alle mooie technieken die Beauty Studio Hanneke in huis heeft kijk ik er naar uit om u te ontmoeten en kennis te laten maken met onze mooie behandelingen!

PS naast mijn specialisiaties in huidverbeterende behandelingen kunt u natuurlijk ook voor de traditionele schoonheidsbehandelingen bij mij terecht. Tot snel!

Wil je graag een behandeling bij Laura? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 033-4555599.