Hoe werkt de Bindweefselmassage?

Vooropgesteld is de bindweefselmassage een intensieve massage gericht om de huid te verbeteren. De kern functie van deze massage is om het bindweefsel in de huid te verbeteren. Verder stimuleert de bindweefselmassage de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur en reductie van blokkades. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden onvoldoende in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en zodoende wordt de huidconditie geoptimaliseerd.


Waarom zou je de bindweefselmassage kiezen?

Kies de bindweefselmassage als behandeling als je het prettig vind om met de hand behandeld te worden. Veel andere intensieve behandelingen gebruiken we apparatuur om het resultaat te bereiken. Niet bij de bindweefselmassage. Het is tevens een behandeling die de huid op een hele natuurlijke wijze zichzelf laat verbeteren.  Waarschijnlijk het belangrijkste is dat alle huidspecialisten bij de studio expert zijn in het geven van de bindweefselmasssage. Het is belangrijk om de juiste scholing en kennis te hebben om het optimale uit de massage te halen. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.


KUUR PRIJS 6+1 GRATIS 


Prijzen en behandel frequentie

In de studio bieden we twee types aan van de bindweefselmassage. De eerste behandeling is gericht op het behandelen van het gelaat. De tweede uitgebreidere behandeling neemt ook intensief de hals en decollete mee in de behandeling. De uitgebreidere behandeling wordt het meeste gekozen van de behandelingen aangezien veel mensen ook de huidconditie op de hals en decollete willen verbeteren.

  • Bindweefselmassage gelaat  20 min  –  € 35
  • Bindweefselmassage gelaat + decollete 30 min – € 45

Wij adviseren altijd om de bindweefselmassage in kuur verband aan te gaan met minimaal 7 behandelingen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens de kuur 1 a 2 keer per week de behandeling te ondergaan voor het optimale resultaat. Afhankelijk van de wens en huidconditie geven onze huidspecialistes hier advies over.

Indien je gebruik wilt maken van de kuur adviseren we een losse behandeling in te boeken via ons online inboek systeem. Klik op de onderstaande button om de afspraak direct in te plannen. Geef vervolgens in de salon aan dat je gebruik wilt maken van de 6+1 actie. Je kunt natuurlijk ook telefonisch je bindweefselmassage inplannen door te bellen naar 033-4555599.