Beauty Salon Amersfoort

Woont u in Amersfoort en omstreken en bent u op zoek naar een Beauty Salon? Dan is Beauty Studio Hanneke de beauty salon die u zoekt. Wij verwelkomen u graag in onze beautysalon in Amersfoort voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, ontspanning, afslanken, pedicure, manicure, cometisch arts en make-up. Kortom u kunt bij ons terecht voor alle diensten die u in een beauty salon kunt verwachten. We hebben ruim keus uit verschillende methodes en technieken waarover we u graag verder over informeren.

Kennismakingsbehandeling

Een leuke manier om kennis te maken met beautysalon Amersfoort is om een kennismakingsbehandeling te boeken. U kunt hierbij kiezen uit een kennismakingsbehandeling voor het gezicht. Voor een voordelig tarief kunt u met een van deze behandelingen een heerlijke ervaring in de beaty salon in Hoogland, Amersfoort of Barenveld ondergaan. Tijdens deze behandelingen vertellen wij u graag over de mogelijkheden en nemen we de tijd om de eerste behandeling uit te voeren. Heeft u aanvullende wensen laat het ons dan graag weten dan houden we hier rekening mee. Natuurlijk kunt u ook direct voor een andere behandeling kiezen als dat uw voorkeur heeft.

Intake

Naast de kennismakingsbehandelingen kunt u ook kiezen om een gratis intake voor huidverbeteren of afslanken in te boeken. Mocht u wensen hebben om de huid te verbeteren dan zullen we tijdens deze kosteloze intake naar de huid kijken en de huid opmeten om tot een goed advies te komen. Mocht u interesse in afslanken hebben dan kunt u ook hiervoor een gratis intake voor inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We zien u graag binnenkort in onze beauty salon in Amersfoort.

Call Now Button