Afslank ervaring Laura coach in Hoogland.

POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  • Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29.95.
  • Gratis intake beschikbaar
    Boek nu

Afslank ervaring Laura coach in Hoogland.

Ik was gezellig met vrienden naar een pretpark, ik hou dr van! alle attracties, het kan mij niet gek genoeg. Alleen dit keer liep het anders. Na een uur in de wachtrij te hebben gestaan mochten we de achtbaan in. Toen ik ging zitten werd het mij duidelijk… ik was al te ver. Ik zat shocking klem. Wat gênant! De veiligheidsriemen hoefde niet eens dicht, ik zou er nooit uitvallen, zo klem! Mijn man heeft mij er uit moeten trekken…Het was genoeg! Er moest nu echt iets gebeuren…

Alsof het zo moet zijn neemt Hanneke dezelfde week contact met mij op. Ze vraagt of ik open sta voor een nieuwe uitdaging en nodigt mij uit voor een sollicitatiegesprek. Na een ontzettend goed gesprek besluit ik om bij Hanneke aan de slag te gaan. Met het pretpark vers in het geheugen vraag ik na het gesprek toch nog even terloops naar het powerslim programma. Ik besluit het toch nog maar eens te proberen. We beginnen met de meting. Met mijn 1.60 meter is mijn BMI torenhoog! 47! Mijn startgewicht word vastgesteld op 120(!) Kilo. Mijn vetpercentage op 64 %. Confronterend. Ik besluit er voor te gaan. We stellen mij persoonlijke doel vast op 40 kilo gewichtsverlies. Het is een eind maar wel haalbaar. In de eerste week verloor ik al ruim 3 kilo! In de 2e week zat ik al op 5! Nu een jaar later ben ik 45 kilo lichter en nog steeds stabiel. Misschien wil ik ooit nog wel eens verder maar voor Nu ben ik tevreden en ontzettend trots op waar ik vandaan kom.


Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid intakegesprek
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Wekelijks consult
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
Blijvende coaching
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

KLAAR OM DE SRPONG TE WAGEN?
BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29.95.

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26